A borászat folyamata rendkívül összetett, ahol a megfelelő hőmérséklet és páratartalom mérése kulcsfontosságú szerepet játszik a bor minőségének megőrzésében. A hőmérséklet és a páratartalom nemcsak a bor készítési és palackozási fázisaira van hatással, hanem a tárolás során is meghatározó jelentőségű.
Összességében a hőmérséklet- és páratartalom-mérés elengedhetetlen a borászat minden fázisában, mivel ezek a tényezők jelentősen befolyásolják a bor ízét, aromáját és tartósságát. A borászat szakembereinek folyamatosan figyelniük kell ezeket a paramétereket a kiváló minőségű bor előállítása érdekében.
A Gipen GPL32 hő és páramérő rendszerek vezetéknélküli szenzorokkal és a Cloud alapú monitoring megoldás segítsgével a fenti feladat könnyedén elvégezhető. A folyamatos és megbízható működés mellett az adatok folyamatosan rendelkezésre állnak.
Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk partnereink sikeréhez ezekkel a kiemelkedően megbízható megoldásokkal. Ha további információra van szüksége, vagy érdeklődik termékeink iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@gipen.hu.
2025.10.21 Szállópor és környezeti zajmérő rendszer fejlesztése Budapest XIII. Kerületi Önkormányzat számára
2025.09.15 A Domehome 3D nyomtatott házban is a Gipen Kft hő és páramérője került alkalmazásra
2025.04.17 NIS2 irányelveknek megfelelő helyiség monitoring
2025.03.26 Szálló pormérő rendszerek alkalmazása Any Biztonsági Nyomda Nyrt telephelyein
2025.01.08 Gipen vezetéknélküli (LoRa) hő és páramérő rendszerek a Sasuska villányi telephelyén
2024.09.27 Gipen vezetéknélküli hőmérőrendszer használat közben az Ocean Food Kft Százhalombattai telephelyén
2024.08.29 Hőmérsékletmérés IT / Szerver helyiségek esetében
2024.08.15 Hő- és Pára-mérő rendszerek telepítése az MVMI Zrt. IT hálózati rendezőszekrényeiben
2024.08.01 HUBMON – HUB/Fejállomás, IT helyiség felügyeleti központ fejlesztése VidaNet ZRT számára
2024.03.02 Vezetéknélküli szenzorok (LoRa), beépített akkumulátorral
2024.03.01 Megújultunk